home reizigers onderwerpen landen media src="/images/navigatie_10.gif" fotos stichting nieuwsbrief links info@25xeurope.com sitemap search Engels

Links

Op kosten van de EU naar het buitenland
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? Wil je kennis maken met de rest van Europa? Heb je zin om 6 tot 12 maanden weg te gaan? Sta je open voor anderen? Weet je van aanpakken? Dan kun jij EVS’en! De Nationale Jeugdraad helpt jou bij het vinden van een leuk project. Kijk voor meer informatie op de website!
www.jeugdraad.nl/evs/


Eurodesk - Go-Europe
Grenzeloos nieuwsgierig? Go Site-Seeing! Go www.go-europe.nl; dé Europa startpagina voor jongeren! Meer dan 400 links naar uitwisselingen, Europese stages of studies, reizen, vakantiewerk, vrijwilligerswerk én naar Europese thema's voor scripties, spreekbeurten of papers voor opleiding of school. De startpagina is van het NIZW International Centre, de Nederlandse partner in Eurodesk, een Europees jeugdinformatie netwerk.
www.go-europe.nl


Studeren in Europa
Wil je in een ander Europees land gaan studeren? Neem dan eens een kijkje op de website.
www.go-europe.nl/smartsite.htm?id=8050


Hospitality Club
Een link naar de Hospitality Club mag hier natuurlijk niet ontbreken. Dankzij dit initiatief vonden de reizigers vaak een slaapplaats. Dus ben jij op zoek naar mensen die je op jouw reis kunnen helpen, met een slaapplaats of een rondleiding door de stad? Meld je dan aan als lid!
www.hospitalityclub.org


Generation Europe
Hier vind je handige links over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld reizen, geld en milieu.
www.generation-europe.eu.com/


Europese Jongeren Site
 Een Europese startpagina voor jongeren die meer willen weten over studie, stage, vrijwilligerswerk, reizen en rechten van jongeren in Europa. De Europese Unie ondersteunt de site en de landelijke partners van het Europese Eurodesk jeugdinformatienetwerk in 28 landen houden de site bij.
www.europa.eu.int/youth/index_nl.html

killyourdarlings
De bouwers van deze site!
www.kyd.nl